Välkommen till oss på SK Bygg AB

Ett växande byggföretag med ambitionen att utvecklas och fortsätta att växa. Sedan vi startade företaget 1993 har vi tillsammans med vår personal utvecklat företaget till vad det är i dag. Vi är också mycket stolta över vår professionella och ansvarstagande personalstyrka. 

Våra ledord på SK Bygg AB är engagemang, bygglädje och trygghet. Detta är grundpelaren i allt vårt arbete, i vårt arbetssätt, i våra beslut och i kontakten med våra kunder. 

Om

Företagsfakta

SK Bygg AB har funnits sedan 1993 då det startades av nuvarande ägarna Thomas Andersson och Per Svensson. När det startades bestod företaget endast av fyra personer och har nu vuxit till över fyrtio personer. 2022 köpte Hans Andersson och Nils Andersson en del av bolaget. Kontoret ligger i Falkenberg och företaget är främst verksamt i Halland.

 

Affärsidé

Vår affärsidé är att sälja totala bygglösningar till både företag och privatpersoner. Vi jobbar med hög kvalité och företrädesvis till fasta priser som motsvarar kundens förväntningar.

Verksamhet

Vi bedriver byggverksamhet och försäljning i Halland med omnejd med inriktning främst mot nybyggnation av bostäder, offentliga- och industribyggnader.

Vi genomför även om- och tillbyggnader.

 

Mål

Vårt mål är att vara så stora som marknaden kräver. Det betyder att vi är ett jordnära företag som ska växa i en takt som passar oss och våra kunder. Vår policy är att motsvara och överträffa kundens förväntningar samt skapa ett högt förtroende för våra produkter och tjänster.

Om

Kvalité

Kvaliteten i vår verksamhet skall genomsyra allt och utgöra grunden för kunden att välja oss.

Engagemang – vi håller vad vi lovar och levererar i utsatt tid. Vi har full fokus på våra kunder och vill gärna överträffa kundens förväntningar.

Bygglädje – vi har roligt på våra byggen och trivs med det vi gör. Vi är intresserade av våra kunder och vill alltid ge ett bra bemötande.

Trygghet – vi vill vara en trygghet för kunden genom att erbjuda fasta priser. Vi ser möjligheter och löser eventuella problem om de dyker upp.

SK Bygg
Kreera web&design Logo